Ansiktsmålning

Söndagen var en mycket rolig dag, det regnade för andra gången sedan vi kom. Vi kan inte komma på den gång vi någonsin blivit så glada för lite regn, det var fantastiskt.

Sanna (vår nyfunne svenska kompis, som i övrigt arbetar som makeup artist hemma i Sverige) kom med den brillianta idén att göra ansiktsmålningar på barnen och kom efter hennes besök i kyrkan med en trave olika ansiktsfärger till barnhemmet. Kent, vår andra svenska, inte så nyfunne, kompis följde också med till barnhemmet för att hälsa på. Så vi åkte tillsammans med honom för att mötas av dubbelt så många barn som vi är vana vid då hälften går i skolan en bit där ifrån och inte kommer hem från vi redan åkt hem på kvällarna. Så det var minst sagt fullt hus. Barnen var i absolut extas. Det var svårt att få dem att stå i kö till målningen och dem var minst sagt förvirrade av att ha fem stycken vita besökare där på en och samma gång. Cathrin från Frankrike tittade också förbi, så gjorde även hennes rumskompis Efraim från Swiss.

Efter några timmar i total kaos med mycket skratt och glada barn så gav vi oss iväg till och åt middag på något coolt ställe där dem brygger sin egen öl. Till vår stora förvånelse och för vår första gång någonsin blev vi mötta av två män med paraply när vi steg ur bilen som följde oss in till entrén. Till vår enorma besvikelse insåg vi snart efter att åldersgränsen för öl var 25 år.. Som tur var var maten gudomlig och den lilla privata rundvandringen vi fick inne på bryggeriet gjorde restaurangvistelsen inte sämre. Nästan så man kunde bortse från den fåniga åldersgränsen. Som sagt, söndagen var en mycket rolig dag och det regnade dessutom.

Vanessa blir en fjäril
Moangi blir en tiger
Ruben valde av alla djur kanin
Mburu lika glad som vanligt, idag som lejon
Vi försökte få Kent att sluta sig till tigergänget, utan framgång..

Kommentarer
Postat av: Eva

Underbart!!!

2011-02-14 @ 20:22:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0