Riktiga Afrikaner

Idag åker vi till kusten. I en hyrbil tillsammans med vårt värdpar och deras tre vänner, med andra ord - fem andra Kenyaner, AWSOME! Det ska bli skönt att kunna njuta av solen och faktiskt få bada i havet! Vi är så glada över att Mombasa blev av blev av!

Igår blev vi riktiga afrikaner på riktigt! Någongång i början på veckan slog idén oss att vi ju faktiskt måste fläta håret. Igår blev idén verklighet. Idag ångrar vi oss. Vi har haft många dåliga idéer men denna kan vara en av dem sämre., fy fan vad ont det gör! Efter en natt med väldigt lite sömn många värktabletter känns det dock faktiskt bättre. Vi har i alla fall gjort det och vi har gjort det bra.

 

Trots plågan vi utstod i flera timmar var upplevelsen helt klart värd att uppleva. En kompis till ”mom” på barnhemmet blev ditringd och kom så klart (vi är ju trots allt i Kenya) cirka fyra timmar sent. Hon plockade fram en handgjord afrohårskam i trä. Hårdhänt som in i vassen började hon fläta så det rök om fingrarna på henne, medens en av oss stod och gapade, fascinerade över tekniken, och den andra satt och knep ihop ögongen och hoppades att idén skulle förbli just det - en idé..

 

Förresten så ta en titt i tidningen idag för där kan ni kanske få syn på oss!

Insamlingen går fantastiskt bra men sluta inte att sprida det och fortsätt att uppmana folk att bidra. All information om insamlingen till barnhemmet finns det i den fetstila inlägget "Bidra med en slant"

Tusen tack till er alla!


Kommentarer
Postat av: Patrik

Goa frillor. Ser ut att strama lite och jag kommer osökt att tänka på historien: "Mamma, fläta inte så hårt!"

2011-02-25 @ 09:15:24
Postat av: Sverker

Sån frisyr ska jag åsså ha, jajjamännsann :-)

2011-02-25 @ 15:14:52
URL: http://www.klintenberg.net
Postat av: Igge

Wow! Ni lever verkligen efter mottot 'hakuna matata'

2011-02-26 @ 22:05:29
Postat av: Helene

Tintin jag är grymt imponerad att du har flätor Grymt Tintin

2011-02-27 @ 18:43:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0