En nästan helt vanlig dag i Afrika

En väldigt lugn dag med härligt avslut. Precis dem orden förklarar vår gårdag. Efter att ha varit hemma hela dagen och tvättat, kollat på Harry Potter, läst, kollat tv, småätit och promt försöka få igång vattnen som tog slut vid tre tiden kom Mercy och Ngash och hämtade oss för att åka till biografen. Till vår förvåning såg den exakt ut som vilken bio som helst. Där mötte upp deras fyra vänner och bestämde oss efter många om och men för att titta på Tron Legacy, värsta killfilmen ever, som tro det eller ej absolut var underhållande. Alla köpte, än en gång till vår förvåning, en coola och popcorn och för en gång skull sen vi kom hit kände vi oss inte helt tagna av situation, detta har vi ju för en gång skull varit med om innan. Hittills hade detta varit en nästan vanlig dag!

När filmen senare var slut, typ klockan tolv, då den vanliga svensken åker hem, bestämde dem sig för att vi skulle åka till ett annat ställe och fika. Så en kaffe latte vid halv ett på natten gjorde i alla fall inte mig tröttare, vilket är nyckeln till att umgås med sex afrikaner halva natten – det var intensivt. Men om det är någonting som vi svenskar borde ta efter så är det att skratta mer och framförallt högre, vilket ingen skyr i detta land. Dem var absolut underbar hela högen och tyckte det var lika roligt varje gång dem sa någonting som chockade oss, tex att den ena tjejens pappa hade 31 syskon, 16 med en mamma och 15 med en annan mamma. Det var liksom inte that big of a deal…

Någonting som vi verkligen också vill framföra är hur underbara våra kära husvärdar är. Ngash och Mercy är fantastiska människor. Det tog två dagar, sedan kände vi oss som hemma här hos dem. De är otroliga! (Ngash är artist så om du söker på Ngashville på Youtube så kan du lyssna på hans låtar, nytt album kommer i April).


Kommentarer
Postat av: Sverker

Film, popcorn och cola verkar vara universelt :-)

2011-01-15 @ 15:05:38
Postat av: Eva

Men Hemmakvällsgodis har de inte!!!

2011-01-15 @ 15:57:04
Postat av: Alba&Elisabet

Varbergstöserna skickar hälsningar till de coola Kenyabrudarna. Lycka till och var rädda om er!

2011-01-15 @ 17:29:39
Postat av: Igge

Jag har inget annat att saga an att jag ar jatteglad for er skull!

2011-01-15 @ 19:43:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0