Hemma hos reportage

På grund av magsjuka, matförgiftning och annat liknande har de senaste fyra dagarna varit förvånansvärt långtråka. Eftersom vi hela tiden måste ha snabb tillgång till toalett har vi varit tvungna att stanna i civilisationen över helgen. Igår gjorde vi ett snabbt besök på Westgate för att käka middag på Artcoffee. Idag har vi gjort ett snabbt besök på The Junction för lunch på Java och biobesök (vi såg Faster, värdelös).

Så på grund av brist på mer intressanta saker att skriva om gör vi ett litet hemma hos reportage. Ett sådant som syster Ellen brukar göra i sin blogg. Ett sådant där hon lägger ut ”bilder med bara fina saker på”. Fast vi tänkte att vi skulle lägga ut bilder med bara fula saker på, för motsatsen hade blivit en utmaning lite väl komplicerad för en måndagskväll. Så här ser det i alla fall ut på vårt rum i South B, Balosa, Nairobi.

 

 

(Vi var också tvungna att stanna till på Nakumatt, snabbköp, på vägen hem från The Junction idag för att köpa luftrenare och doftdöljare till toaletten här hemma, haha)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Toppenreportage ;) Tycker ni ser ut att ha det ganska mysigt! Missa inte mitt hemma hos reprotage från mitt nya hem! Puss på er båda!

2011-01-26 @ 08:37:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0