Turister för en gång skull

Vårt första äventyr i sällskap av endast oss själva!
Efter en väldigt lugn morgon bestämde vi oss för att ta en taxi till ett köpcenter där Java coffehouse är beläget som har världens godaste, och då menar jag världens godaste, mocha shake. Där satt vi i oändligt många timmar och frossa i cheescake, brownie och fruktsallad (extra stor mocha shake också så klart). Till vår stora förvåning och glädje passade vi för en gång skull in, det var till och med två sällskap från Sverige på samma servering som oss, för första gången i Nairobi kände vi oss som riktiga hederliga svenska turister!
Efter njutningen av att sitta och prata svenska med endast varandra och frossa i godsaker gick vi och firade vår turist dag med biotittande, The Tourist.
Nu har vi precis ätit pizza och ska snart lägga oss i väntan på nya äventyr under morgondagen som innefattar barnhemmet och antagligen en massa sömn efter det.
Hoppas att allt är bra hemma, att snön är borta och att dagarna blir ljusare. Till alla LRKare, jag saknar er, verkligen!
/Tintin

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Saknar dig me :)

2011-01-19 @ 20:39:57
Postat av: Ann-Sofie

Så härligt det låter... Nairobi... Suck vad jag blir avundsjuk. Njut av värmen för här hemma i Sverige finns ingen... Lycka till!!!

2011-01-19 @ 20:51:47
URL: http://ansoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0