En bra dag

Ytterligare två dagar har passerat i Kents residens. En utav dessa har vi absolut inte gjort någonting annat än att ligga i var sitt hörn av den botaniska trädgården, njutit av fågelsång och underbart (mest för mamma Tove, då Agnes och jag numera föredrar skugga) solsken. Med andra ord tog vi en dag av och hade väldigt härlig semester. Agnes och jag till och med strejkade från att göra plankan…

Dag två var betydligt mer hektiskt. Efter att planerat att ha en stor dunderfrukost tillsammans med Cathrine till barnen bestående av bröd, smör, sylt, varm choklad, banan och mangojuice. Vilket är rena rama lyckan för dessa barn då dem vanligtvis får en torr brödskiva och en kopp te till frukost. För att göra det hela bättre åkte vi efter frukosten till ett badhus (för första gången i deras liv) och när dem kom hem väntade ytterligare en överraskning i form av en godispåse med svenskt godis som vi pysslat ihop. Det finns verkligen inget bättre än att se dessa fantastiska barn så lyckliga. Speciellt över något som vi tar ganska mycket förgivet i Sverige.

Badhuset var minst sagt en upplevelse. Vattnet var kallt, då menar jag kallt, ingen kunde simma och jag tror inte att besökarna här någonsin sett en vit person i badhuset vilket gjorde oss till något i form av apor i bur. Barnen tyckte det var så himla skoj men så fort dem hamnade under vattnet med huvudet fick dem lättare panikkänslor och slängde sig efter en med all kraft och långa naglar, trots att vattnet bara var i knähöjd. Efter tio minuter i vattnet så frös alla så kraftigt så dem samlades till kanten av en av poolerna och klämdes ihop darrandes dit solen nådde fram. Så efter ett antal rivmärken och en lång stund av kyla gick vi, en aning mycket tröttare, tillbaka hem. Det var en otroligt bra dag!

Turbaner har blivit lite av vår nya grej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0