Mamma Tintin har anlänt i Nairobi

Natten mellan måndag och tisdag landade ett flygplan på Nairobis flygplats med en viss Tove Björnfot ombord. Detta innebär tre saker;
för det fösta är det nu sluttampen på vårt Kenya äventyr, i slutet av nästa vecka flyger vi tillbaka till Sverige.
för det andra spenderar vi inte längre varje dag på barnhemmet utan hittar på alla möjliga olika turist saker. På tio dagar ska vi ju försöka visa Tove så mycket som möjligt av det vi upplevt de senaste två månaderna, och lite till.
för det tredje har vårt lugna Kenya liv där vi äter halva dygnet och sover den andra halvan, bytts ut mot något som liknar ett träningsläger. Inget mer sova till tio, istället blir vi väckta halv åtta för att göra "plankan", som är en övning från helvetet. Sedan blir det, istället för söta flingor och jordnötssmör, Blutsaft och ägg till frukost.
I tisdags tog vi mwataton ner i stan för att utföra lite ärenden, shoppa lite roliga afrikanska saker och äta en god lunch på ett av våra favorit ställen, Java. Sedan åkte vi hem för att träffa Peace som kommit hem från Sudan för att hälsa på oss, framför allt Tove.
Onsdagen spenderade vi vid poolen på Hilton. Sol, bad och sedan passade vi dessutom på att få oss varsin massage. Rätt fint faktiskt. På kvällen åkte vi hem till Kent med en Nakumattkasse fylld med grejer till spagetti Carbonnara. Eftersom att Kent på kvällen fick bege sig till flygplatsen för att åka till Paris, passar vi på att låna hans himla trevliga hus här i Nairobi.
Tove njuter av solen och Agnes av skuggan.
Idag har Tove för första gången varit på barnhemmet och hälsat på. Barnen var mer än exalterade över hennes besök. Dessutom bjöds det på mango till alla barnen så det var lite kaos på Good Samaritan idag. Helt slut var vi efter bara några timmar så vi beslutade oss för att bege oss hemåt. På vägen handlade vi med oss lie mat och nu känner jag lukten av currykyckling från köket här i Kents lya. Vi har det rätt så sjukt bra!

Kommentarer
Postat av: Igge

Jag ser inte bilderna, boohoo... boohoo...

2011-03-03 @ 21:48:30
Postat av: Mormor Anita

Hej Agnes och Tintin! Så roligt att ni fått besök och får leka litet guider i ert Afrika. Idag sätter jag in 2130 kronor på Agnes konto. Kram från mormor Anita

2011-03-04 @ 08:47:03
Postat av: Kamilla

Har fått Korsbacka gänget att donera pengar :) Hoppas dom sätter in nästa vecka ;)

Kram till er alla <3

p.s Picca mår bra, han e väldigt glad över att Donna delar med sig av sitt hö ;)

2011-03-04 @ 20:12:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0