Tusen tack!

Tillsammans har vi samlat in en summa på 10 842 kr!

Lena och Vida

Paul O

Monica

Gunnel

Helle

Namibia

Inger Edman

Margaretha S

Mamma Eva och pappa Sverker

Kamilla

Pappa Patrik

Syster Ellen Shlashla

Ulla Wirehn

Familjen Hellingwerf

B. Engvall

Maria Erikssom

Helene och Sven

Anette

Mormor Anita och hennes vänner

Stefan Strandberg

Nenne

Paulina P

Monica

Susann D

Helene C

Ewa Tuneback

Och alla andra som glömde skriva namn eller som önskar vara anonyma.

 

Tack är inte tillräckligt, men vi säger det ändå. Tusen TACK till alla er som nu har bidragit till att två stycken barn på Good Samaritan nu har sin High School utbildning säkrad. Därmed en riktig chans till ett riktigt liv och att gå vidare från barnhemstiden. Aldrig kunde vi tro att vi skulle lyckas samla ihop så mycket som vi nu har och att personerna vi är omringade av hemma i Sverige är så villiga att bidra. ”Mom” vill verkligen säga tack till er alla och hon vill att ni ska veta att detta är en god handling som med all säkerhet kommer komma tillbaka till er en vacker dag. Tack!

 

Om det skulle vara så att någon vill hjälpa ytterligare så tveka inte att höra av er till någon av oss. Vi kommer ha fortsatt kontakt med alla våra vänner och bekanta här i Nairobi.

 

Agnes Klintenberg – agnesklintenberg@hotmail.com

Tintin Björnfot – tintinbjornfot@gmail.com


Kommentarer
Postat av: Sverker

Fantastiskt! Det är lätt att glömma när media matar på med elände hela tiden. De flesta människor är snälla, vill väl och gör sitt bästa utifrån sina förutsättningar. Tack för att ni har påmint oss om det!

2011-03-08 @ 21:01:02
Postat av: maria (mamma Evas kollega)

Tack för att ni tog initiativet till detta och lät oss bli delaktiga både genom bloggen och insamlingen. Har förstått att ni snart vänder hemåt men jag gissar att ni har oförglömliga minnen med er hem. Mina pojkar undrar särskilt hur det är med lille Gift som fick deras kusins bebiskläder =) Det sprider ringar på vattnet och jag tror säkert att er blogg gjort att många tänkt en tacksamhetens tanke över hur bra vi har det här hemma!

Lycklig hemresa och välkomna hem!

/Maria Eriksson

2011-03-08 @ 22:35:20
URL: http://maria-eriksson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0